Feminin styrke & flow - en træningsform med respekt for kvindekroppen

Kære kvinde, genkender du noget af det her? 


👉 Du har smerter omkring lænd, ryg og hofter? 


👉 Du har svært ved at holde på vandet, enten til hverdag, eller når der er pres på ved nys eller når du bruger din krop igennem bevægelse og det begrænser dig? 


👉 Du gad godt have en fast bagdel, men det er som om tyngdekraften ikke er enig og trækker den (og dig) længere og længere nedad? 


👉 Du savner styrketræning, men orker ærlig talt ikke at melde dig ind i et af byens fitnesscentre 


👉 Du vil godt føle dig stærk igen, men har ikke lyst til tung styrketræning 

👉 Du kan li' eller foretrækker mere feminine bevægelser, som samtidig tager hensyn til din kvindekrop 

Så er feminin styrke & flow i Svendborg med Kirk noget for dig. 

Og nej, det er ikke tusindvis af knibeøvelser, armbøjninger og mavebøjninger i ét væk. 

Feminin styrke & flow, er kombinationen af: 

☀️ Yoga 

☀️ Dans 

☀️ Funktionel styrketræning med egen kropsvægt 

☀️ Træning for dit underliv 

☀️ Gymnastik 

Kongstanken er at give dig og din kvindekrop træning, der tager udgangspunkt i flydende bevægelser der bygger sig op i krav til kroppen, så alle kan være med og kan blive på det niveau der passer til kroppen og dagens energi. 

Min rygsæk er fuld af varierende øvelser, da jeg min underviserbaggrund spænder vidt fra yoga, flo, pilates, roning, svømning, gymnastik, dans, reformer, trx og meget mere. 

Jeg har altid sat stor pris på at træning kunne flyde fra en bevægelse til en anden, at jeg kunne hengive mig til musik og flow i træning. 

Også at jeg blev udfordret, men at der var mere omtanke for kvindekroppen og et fokus på at skabe styrke og mobilitet på samme tid og bevæge vores krop i alle de plan den kan. 

Det betyder at du kommer til: 

☀️ at træne din mave og core, men ikke igennem tusindvis af mavebøjninger, for vores indre mavetryk har egentlig ikke særlig godt af den klassiske mavebøjning - særlig ikke når vi har født eller har smerter omkring vores lænd/underliv 

☀️ styrke din bækkenbund/bånd, men ikke igennem knibeøvelser... jeg vil faktisk love dig, at du ikke kommer til at lave én eneste knibeøvelse, men undervejs bliver klogere på 'den der bund, som slet ikke er en bund, men et bånd' og kommer til at træne den på måder hvor vi både afspænder og styrker 

☀️ at træne din balance, fordi når vi træner balancen træner vi helt automatisk det meste af kroppen, særligt core, mave og ryggen... og underlivet. 

☀️ at blive øm. For dælen, du bliver nok ret øm de første gange vi er sammen, for jeg tør godt love at vi kommer til at få fat i muskler du ikke har haft fat i noget tid. 

☀️ at blive stærkere, særligt fordi vi øger din mobilitet - vi kunne på jævnt dansk kalde det at vi gør dig mere smidig, for når vi øger mobiliteten, kan vi bedre bevæge os 

☀️ at få en bedre holdning, mindske dine smerter (både i kroppen, men de fleste oplever også mindre hovedpine, spændinger generelt, menstruationssmerter, mm.), sove bedre og bare helt grundlæggende blive mere dus med din vidunderlige kvindekrop 

De praktiske detaljer om feminin styrke & flow i Svendborg: 

✅ Holdet er kun for kvinder. 


✅ Du må, som altid, sælge eller give din plads væk, hvis der er gange du ikke kan komme, men jeg ombytter ikke de gange du ikke kan komme til andre gange. 

✅ Holdet er hver onsdag kl. 16.00 - 17.00. 


✅ Du kan enten vælge et kort forløb á 8 gange fra d. 7. august til og med d. 25. september eller det lange forløb á 19 gange fra 7. august til og med d. 18. december (undtaget uge 42). 

✅ Vælger du både feminin styrke & flow og feminine groove dance som er holdet efter kl. 17.15-18.45 får du 25% rabat som introduktionspris. 

✅ Ved tilmelding betaler du 295,- nu og herefter trækkes du et månedligt beløb fra 1. august som passer til længden på dit forløb (tilmeldingsbeløbet trækkes fra det samlede beløb). 

Du kan altså sikre dig din plads nu, men først betale (udover tilmeldingsbeløbet) til august 2024. 

Du tilmelder dig her >>>